Aquatics Spa World

EN
Tratarea apei cu Oxigen Activ

Soft&Easy, 4.48 Kg, 5.04 kg, 16.80 kg

Soft and Easy este un tratament complet și ușor de utilizat pentru piscină. Bazat pe oxigen activ, acesta oferă o săptămână de tratament fără clor,controlul algelor și clarificarea apei. Formula sa stabilizator de duritate previne depunerile de calcar. 

 1. Soft și Easy se bazează pe oxigen activ. Această metodă de tratament este mai blândă decât metoda clorului. Oxidează impuritățile și permite apă plăcută și inodoră.
 2. Pungile moi și ușoare au un compartiment dublu: primul conține ingrediente active care oxidează toate impuritățile, iar al doilea este compus dintr-un agent care răzuiește algele și clarifică apa. Aceste componente cu dizolvare rapidă procesează apa rapid și permit scăldatul la sfârșitul dizolvării!

Disponibil în 3 versiuni: 

 1. Tratament pentru 20m3 într-o găleată de 4,48 kg (16 plicuri)
 2. Tratament pentru 30m3 într-o găleată de 5,04 kg (12 plicuri)
 3. Tratament pentru 40m3 într-o găleată de 16,80 kg (40 plicuri)

Avertismente: Utilizați biocide cu atenție. Înainte de utilizare, citiți eticheta și informațiile despre produs. Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers.

Tratarea apei cu Oxigen Activ

BayroSoft Light, 12% concentratie, 22 kg

Bayrosoft® Light este o alternativă la clorul lichid. Acest produs lichid combinat, bazat pe oxigen activ, este special adaptat pentru tratamentul continuu cu pompa de doza. Acesta permite un tratament fără clor și fără miros pentru apă mai moale.

 1. Bayrosoft® Light asigură oxidarea impurităților, prevenirea algelor și clarificarea apei, fără prezența clorului.
 2. Formula cu stabilizator de duritate evită depunerile de calcar.
 3. Doza trebuie făcută de un dispozitiv de control automat, ar fiPool Relax ® sau PoolManager®.

Disponibil în 22Kg.

Avertismente: Utilizați biocide cu atenție. Înainte de utilizare, citiți eticheta și informațiile despre produs.
Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată. Adăugați întotdeauna produsul în apă și niciodată invers.

Tratarea apei cu Oxigen Activ

Bayrosoft, 22 kg

BayroSoft este un produs lichid combinat, pe bază de oxigen activ pentru dezinfectarea, oxidarea şi prevenirea dezvoltării algelor în apa din piscină. Stabilizatorul de duritate integrat este eficient împotriva depunerilor de calcar. Dozarea este eficientizată prin sistemele de dozare PoolManager/Pool Relax. 

Acest produs trebuie folosit doar în scopurile specificate în descrierea produsului. Valoarea pH-lui trebuie să fie întotdeauna de 7.0–7.4

Dozaj iniţial:

 1. Când piscina a fost umplută cu apă proaspată, se recomandă o singură adaugare iniţială de 1 L/10 m3. 
 2.  Dacă apa din piscină are mai mult timp, se recomandă o doză iniţială puternică de dezinfectant (BayroShock, 1 L/10 m3 de apă), urmată de prima adăugare a BayroSoft® (1L /10 m3). Dozaj ulterior: O cantitate săptămânală de 0.5 L/10 m3 ar trebui adăugată automat, prin utilizarea PoolManager/Pool Relax.


Avertismente: Recipientele ar trebui transportate şi depozitate doar într-o poziţie verticală. Produsul trebuie depozitat într-un spaţiu răcoros, protejat de razele solare şi de contaminare cu murdărie; nu închideţi ermetic. Respectaţi instrucţiunile de funcţionare ale sistemelor automate PoolManager/Pool Relax.Nu amestecați niciodată diferite substanțe chimice în formă concentrată.

Tratarea apei cu Oxigen Activ

BayroShock, 5 L

Bayroshock este un agent dezinfectant si oxidant, fara clor, pe baza de oxigen activ, pentru tratamentul soc al apei din bazinele de inot si piscine. 

Va rugam folositi acest produs doar in scopul mentionat in descrierea produsului si urmand instructiunile de folosire.

 1. Verificati nivelul pH-ului cu ajutorul benzilor de testare BAYROL sau a Pooltester-ului BAYROL si ajustati, daca este necesar, nivelul pH-ului intre 7,0 si 7,4. Adaugati 1L de Bayroshock pentru 10 m3 direct in apa in diferite locuri din piscina cu instalatia de filtrare in functiune. Este de preferat sa efectuati aceasta operatie seara dupa imbaiere.
 2. Bayroshock nu este destinat bazinelor pentru imbaierea animalelor sau cele cu pesti. Pentru a evita deversarea produsului, deschideti recipientul deasupra apei. Bayroshock este foarte coroziv in forma concentrate. Evitati orice contact cu pielea si ochii folosind echipament de protectie si manusi. Asigurati transportul si depozitarea recipientului in siguranta. Depozitati departe de soare si caldura si inchideti recipientul doar folosind capacul original.

Avertismente: Recipientele ar trebui transportate şi depozitate doar într-o poziţie verticală. Produsul trebuie depozitat într-un spaţiu răcoros, protejat de razele solare şi de contaminare cu murdărie; nu închideţi ermetic. Respectaţi instrucţiunile de funcţionare.