Aquatics Spa World

EN
Pompa Optima 75 M

Pompa Recirculare Optima 75 M

Pompa cu amorsare automată pentru piscine cu prefiltru mare, care, împreună cu performanțele sale hidraulice excelente, generează o capacitate de filtrare foarte mare.
Un filtru cu un capac transparent din policarbonat care permite cu ușurință inspecția interioară a coșului prefiltrului.
Coș prefiltru de dimensiuni mari. Nu este posibilă comunicarea electrică cu apa, deoarece nici o parte a motorului nu este în contact cu apa.
Este potrivit pentru lucrul cu apă sărată, datorită garniturii mecanice AISI-316 din oțel inoxidabil.

Aplicații

Pompă electrică de amorsare electrică pentru bazinele cu pre-filtru mare, care, împreună cu performanțele sale hidraulice excelente, oferă o filtrare foarte mare capacitate. Un filtru cu policarbonat transparent capac care permite cu ușurință inspecția interioară a sitei de pre-filtrare.
Niciun contact electric posibil cu apa, deoarece nicio parte a motorului nu este deschisă aceasta.

Pompa Optima 75 M

Caracteristici Constructive

Corpul pompei, capacul corpului pompei și difuzorul din polipropilenă, rezistent la produsele chimice din piscine și armate cu fibre de sticlă, garantează o durată excelentă.
Arbore din oțel inoxidabil AISI-316. Rotor Noryl. Capac transparent în policarbonat. Baza de sprijin din aluminiu. Mecanic sigiliu din carbon-ceramică și oțel inoxidabil AISI 316. Șuruburi din oțel inoxidabil AISI 304.


Pompele permit două conexiuni posibile:
- amenințare feminină de 11/2 ”.
- Racord pentru conducta din PVC Ø 50 la lipici.

Motor: Motor asincron standard, sigilat de ventilația externă. Protecție IP-55. 2.850 rpm. 50 Hz. (la cererea 60 Hz). Izolare clasa F Rulmenți de motor uns pentru viață și selectat pentru a se asigura durată lungă și muncă silențioasă.

Sita: pre-filtru de volum mare pentru a oferi filtrare de înaltă calitate și nu necesită curățarea sitei în mod constant.


Descărcați Broșura

VREI SA REVINZI ACEST PRODUS?


Suna la 0725605605 sau trimite un email la office@aquatics.ro